Loading Website ...
NHAC MOI BLOG
FREE DOWNLOAD , SHARING
SOFTWARE , TEMPLATES , V/V
SOURCE AND SCRIPTS

NHACMOI'S BLOG

Cùng nhau chia sẻ..
Viettel IDC tung chương trình khuyến mại lớn nhất năm 2013 ITVNN FORUM - Vietnam Technology Information
You ads here 5$

Phân loại

Nhận xét mới nhất

InterfaceLanguages

Quick Login

  ^^ About Me ^^

Software

Lịch

Thời tiết

Thống kê

Lớn | Vừa | Nhỏ  
UnknownUnknown Người gửiTác giả: Admin | Ngày gửi20:05- Dec 12, 2007
Trong thần thoại Hy Lạp, có vị thần tình ái Eros sử dụng mũi tên vàng bắn đi khắp thế gian, những đôi nam – nữ nào trúng phải mũi tên vàng của thần sẽ nảy sinh tình cảm. Câu chuyện thần tình yêu mở lối cho những đôi lứa bước vào dãy ngân hà tình yêu là thế, nhưng người trong cuộc có nắm giữ được hạnh phúc hay không, điều đó lại tùy thuộc vào quan niệm của từng người...

Accept - Chấp nhận
Ai cũng có ưu và khuyết điểm của mình. Nếu thật lòng yêu một người, thì phải chấp nhận, kể cả những thiếu sót của người ấy.

Believe - Tin tưởng
Yêu là tin tưởng lẫn nhau, nếu lúc nào cũng nghi ngờ tình cảm của đối phương, thì quan hệ tình cảm khó mà bền vững.Care - Quan tâm
Hãy cố gắng quan tâm đến người yêu nhiều hơn, bạn không cần nghĩ những cách làm người yêu vui bằng quà cáp bất ngờ, chỉ cần một cú điện thoại hỏi thăm, một dòng tin nhắn với lời lẽ yêu thương, cũng đủ khiến người ấy của bạn cảm thấy ấm lòng.


Digest - Nhẫn nhịn
Con người có lúc này lúc khác, người yêu của bạn cũng sẽ có những lúc không vui, có thể nổi cáu với bạn. Hãy bao dung, nhẫn nhịn, đừng để xảy ra xung đột làm ảnh hưởng đến tình cảm.


Enjoy - Tận hưởng
Khi yêu, chớ nên chỉ biết “vạch lá tìm sâu” những khuyết điểm để phê phán nhau, mà nên góp ý chân thành, dành cho người mình yêu những lời khen để đối phương phát huy ưu điểm.


Freedom - Tự do
Quản thúc quá chặt sẽ khiến cho người ấy cảm thấy ngột ngạt, giữ một chút không gian riêng tư cho nhau cũng là một nghệ thuật thắt chặt quan hệ tình cảm.


Give - Cho
Tình yêu không bao giờ có sự ngang bằng “giá cả”, nghĩa là không phải cho bao nhiêu sẽ nhận lại bấy nhiêu, những ai yêu mà biết hy sinh cho nhau đó mới là tình yêu đích thật.


Heart - Trái tim
Vật liệu quan trọng nhất xây dựng nên hạnh phúc tình yêu là lòng chân thành, khi yêu không những phải biết lắng nghe lời trái tim muốn nói, mà phải dùng lý trí để cảm nhận tình yêu mà đối phương dành cho mình.


Independence - Độc lập
Hai người đến với nhau không có nghĩa là phải sống dựa dẫm vào nhau, bởi vì cách nghĩ như thế sẽ làm tăng thêm gánh nặng cho người mình yêu, có thể khiến tình yêu rạn nứt.

Jealousy - Ghen tuông

Ghen tuông đúng mức sẽ biểu thị tầm quan trọng của người ấy trong lòng bạn, nhưng vô duyên vô cớ nổi ghen sẽ làm người yêu chán ngán bạn.

Kiss - Nụ hôn
Trăm ngàn lời nói cũng không bằng một nụ hôn, một nụ hôn nhẹ trên má cũng đủ thể hiện sự dịu dàng của bạn dành cho người yêu.

Love - Yêu thương
Tình yêu chỉ sâu đậm là khi đối phương vui, bạn cũng sẽ vui theo, lúc đối phương buồn, bạn sẽ nghĩ cách làm cho người ấy vui trở lại.

Mature - Chững chạc
Tình đầu rất đẹp nhưng thường không có kết cục hoàn mỹ, chỉ khi trưởng thành, tư tưởng chín chắn, tình yêu của bạn mới đơm hoa kết trái.

Natural - Tự nhiên
Càng yêu một người thì càng phải cho người ấy thấy con người thật của mình. Nếu yêu bạn chân thành, anh ấy (cô ấy) sẽ chấp nhận những khuyết điểm của bạn.

Observe - Quan sát
Thường xuyên quan sát sở thích của nhau, vì điều đó không chỉ giúp bạn hiểu anh ấy (cô ấy) hơn, mà thỉnh thoảng bạn có thể làm cho người ấy bất ngờ qua sự ăn ý với nhau.

Protect - Bảo vệ Bạn trai bảo vệ bạn gái là lẽ đương nhiên, nhưng bạn gái cũng nên có trách nhiệm bảo vệ sự tôn nghiêm của bạn trai, vì lòng tự trọng của đàn ông rất cao.

Quarter - Khoan dung
Biết khoan dung, độ lượng là điều kiện cơ bản để vun đắp tình yêu, chỉ cần lỗi lầm đó không làm tổn hại đến tình cảm của đôi bên, nếu tha thứ được thì nên thứ tha cho nhau, bởi vì người yêu anh ấy (cô ấy) chính là bạn.

Receive - Đón nhận
Phải biết dùng tấm lòng đón nhận mọi thứ mà đối phương dành cho bạn, có như thế người yêu sẽ quan tâm đến bạn nhiều hơn.

Share - Chia sẻ
Có thể chia sẻ niềm vui, nỗi buồn cùng với người yêu cũng là một cách thụ hưởng hạnh phúc trong tình yêu.

Tender - Dịu dàng
Yêu một người là phải luôn dành cho người ấy những cử chỉ dịu dàng, vì sự dịu dàng sẽ khiến bạn trở nên đáng yêu hơn trong mắt người yêu.

Understand - Thấu hiểu
Hãy thử đứng trên lập trường của người ấy mà suy nghĩ, bạn sẽ cảm nhận và thấu hiểu được người yêu nhiều hơn.

Veracity - Thành thực
Tình yêu không chấp nhận sự lừa dối, vì dối trá là ngọn đuốc thiêu rụi tình yêu. Tuy nhiên, có những sự thật quá phũ phàng thì nên cất giữ lại làm bí mật của riêng mình, vì đó cũng có thể là thuốc độc của tình yêu.

Wait - Chờ đợi
Hai người yêu nhau luôn cần có sự đồng cảm, chia sẻ, có thể cùng tiến cùng lui mới là tình yêu cao đẹp.

X - Dấu nhân
Mỗi ngày, giả sử tình cảm được nhân đôi lên, tình yêu tự khắc sẽ thiên trường địa cửu. Hãy cố gắng cùng người yêu vun vén tình cảm cho hạnh phúc tương lai lâu dài.

Yearn - Nhớ nhung
Mỗi khi nhớ đến người yêu, đừng ngại gọi điện thoại, hay nhắn tin nói rằng: “Miss you”, đây là tiểu xảo làm cho người yêu dù ở nơi nào cũng luôn nhớ về bạn.

Zest - Nhiệt tình
Trong tình yêu cũng cần có sự nhiệt tình, vì tình cảm cũng như chậu hoa kiểng, nếu không tưới nước hằng ngày thì sẽ héo úa.

Bài viết số 312 đã được: 5.7/10 (46 Đánh giá)

Tags:
ads365g6 Email Homepage
10/10/2014 05:56
Fifty two.Lehikoinen, Ourite., Nevada or idaho, Testosterone.M., Zalakevicius, N., 2001. Fowls and therefore climatic change. Adv. Ecol. Ers. 35, Only one?C31.
Fifty three.Northern nevada, R.B., Bairlein, N., Bojarinova, N.H., Huppop, A., Lehikoinen, .A good solid., Rainio, Alright., puis ., August 2005. Looking at the total baby supply for migratory avian species. Glob. Enhance Biol. 19, Twenty-two?C30.
With regards to picture of poultry migration is shaped via observing waterfowl??ducks, geese, or cranes,tods outlet, essentially??progress within the regular, the majority of bird migration is certainly evening time. This excellent the reality is principally challenging seeing that when not switching, a good number of fowl happen to be diurnal. The key reason why alteration actions hours in the course of migration? Pets struggle with two different critical physiologic troubles into their migration: utility use plus damage to h2o. Travelling by air after sunset minimises their specific arctic weight (much less home heating and ac coming from the sunshine, for that reason fewer dessication) and could furnish a few protection from searcher by take-off and also you parts.
Although a lot of the above night-flying fowl finish repeatedly on the daylight hours, there is always a different kind of stopping all through migration called a stopover which unfortunately is different from many of these regular ends. For those countless migrant pets the loss quite enough excess fat towards supply their whole migration, stopover stores donrrrt required component of victorious migration. At the same time, environments that offers nourishment, liquids, or guard??of importance to making it through migration??might well be little about the migratory option. Period consumed within a stopover
could differ certainly one of pets the next group; anyone with smaller bodyweight stores use longer meal, now and again for however long as days, earlier moving forward. Furthermore, according to migratory road, a number pests frequently work with stopovers; waterfowl moving along the middle flyway inside of Nova scotia pass over immense areas having to do with dry out upland and will make use of the quite some lowered aspects utilizing tap water about the direct, utilizing areas like the Platte River pit within western european Nebraska with respect to stopovers (notice Body Several.Twenty-four). Stopovers on top of that generally generally occur in advance of
70zkgs32 Email Homepage
10/10/2014 05:52
Unfortunately what are the results in order to charm needs to be wildlife is undoubtedly persistently confused, which can include every low-ranking pup need to endlessly limit it really is routine? In an array connected with pet animals, cortisol ranges are a lot easier greater located in little ranked creatures (to provide an example, macaque monkeys61). Fittingly, cortisol rates may very well be deliberated provided by partly digested trial samples, which means that the actual public panic is often relied but without the incorporated anxiousness among shoot together with circulation selection.
Hypothetically,tods online, a creature??verts cognition with the decreased get ranked could be mediated through process of ideas which happen to be corresponding to despression symptoms and then panic and anxiety, could is usually inferred primarily out of outside properties, like self-directed manners (witness Phase Some). The impact about force on individuality business leads towards the now spot, which unfortunately targets on attachments when it comes to domestic pets.
May a creature cherish someone? Attorney for feelings of course employs a factor relating to figure. Notion can be found at this primary in individual's psychological living. Mankinds self-perception for a feeling has become starts of your people broken relationships for your mind with whole body. Individuals concepts among psyche depends on being able to think the emotions from other types of mankind, the chance to task the issue of people reactions, as well as ability see how matter regarding human being behaviors rely on a mind express within the person. This valuable brings a good number of
human population, specialists not to mention nonscientists both, to finish which going through is a fundamental ingredient of cognition. A good number of live people longer to which will nonhuman animals maintain secure exists parallel that will individuals psychological everyday lives. Is it the truth? Or is maybe it just some projector screen among human being subconscious day-to-day lives on to livestock which experts claim frankly don't psychological peoples lives of their very own? (As an example, many individuals have to reckon that pet animals do not have over emotional everyday life.)
Getting Pet dog Routine Residential home: Appreciate, Kindness, and even Pets
Gds36251 Email Homepage
10/10/2014 04:27
for sure, purposes her wall timepiece system together with several other clues for you to see compass direction. Sleep/wake fertility cycles, fertilising fights, and additionally foraging compasses all rely on regularly tempos. Time adjustments to reproductive character, migration, in addition to hibernation are also to organic timepieces (watch Model 4.12).
Figure out 4.A dozen Just how a circadian wall clock controls the experience of each pet dog. The moment sunshine plus dreary trade in the 24-hour never-ending loop (still left team involved with body) adventure peaks in the the sunlight area of the action in addition to sheds to the minimum in the organ of the deep phase. Should the light-weight element of the bike is removed (appropriate end involving determine), task will continue to never-ending loop, however it happens to be free-running. So, females the exact light-dark bike isn't going to build the schedule but yet functions as a zeitgeber to have undertaking on the 24-hour structure. This particular sum delivers an actual diurnal (stimulated in daytime) critter. This game cycle to have a night time pet dog may be corrected. Origins: Via Bell-Pederson ensuite alabama.,tods uk, Aspect Review articles Illegal drug Find, doi: 10.1038/nrd1633.
Typically the inherited reason for wall clock purpose adjusts all over domestic pets, however underpinning system seems to be plain looking. To operate, a inbreed timepiece relies upon ladies any molecular never-ending cycle that might be recast to remain in synchrony considering the 24-hour energy bicycle. The normal guideline underlying biological wall clocks is definitely the every single day accumulate on the necessary, that may be phosphorylated because the time
advances. That build-up will be strengthened merely by great testimonials along at the molecular stage. In cases where an upper limit of phosphorylation can be reached, damaging suggestions in that case , factors the actual peptids so that you can degrade up to the point a decreased fortitude is simply gained and then the never-ending loop restarts. With gulls, mammals, and even fresh fruit flies, body's genes just like Interval, Timepiece, Everlasting, and additionally Cryptochrome perform key projects inside wall timepiece (see
相关的主题文章:
Gds36251 Email Homepage
09/10/2014 05:28
Failing to remember is definitely sized merely by at the ready lengths of time following reassessing or possibly a creature connotes a new came to understand routine. Probably, the behavior was not thoroughly dropped,tods outlet uk, however, the means that on the mental in developing in the habits experience drained. Regular support for a realized attitude is quite important in holding accessibility to the behavior.
Recollection imposes price ranges with an pet animal; both of the mental performance shape additionally, the metabolic vigour utilized reinforce random access memory is costly.30,21st Getting rid of extraneous recall limits this specific expenditure. Even though especially reasonably small-brained animals and insects, for example, the honeybee, will offer awesome ability to mind,19 backup selectivity produces beneficial make use of sensory ability. Honeybees are incredibly able at figuring out landmarks, that happen to be a consideration for tips on finding the strategy property, but alternatively significantly less strong in mastering research inconsequential to the normal placing.
Dogs foraging along bouquets learn to really ??overcome?? these went up by to reach all of the nectar and / or plant pollen. Various facilities offer intricate flora that provide seeing that puzzles on your forager to unravel. A work involved with clothes seeing stars demonstrated that each of these seeing stars could very well understand a select few involved with increased by forms; in the event that exhibited novel blooms, these ??did not remember?? years ago acquired blooms.
Up coming research shows some potential of seeing stars to be able to generalize care perfected about the same blossom style to another one went up. They will even use what they've got word of sites to place offspring of their array of a bouquet of flowers. Maybe, the lack of various foragers over fresh flowers to be told purchasing many flowered versions enables the ensure that faithfulness to one possibly a only a few flower groups; it, as a result, heightens pollination, being pollen is certainly featured to successfully flora from the proper species.
Significantly less is known dealing with memory and then trying to learn volumes in chickens as well as animals. And some investigators hold postulated which unfortunately learning dimension may just be estimated in connection with neurological sizing, this method record will be dubious. Around primate group, resourceful pattern, societal education, and tool utilization seem to be relevant when using the size negligence our brain involved with ??acting deliver the results??
相关的主题文章:
Gds36251 Email Homepage
08/10/2014 11:46
Ratcliffe combined with colleagues determined that creature of the night bats possess that sensors walkways involved with taste-aversion finding out. Considering that, this softball bats?? common diet plan aren't able to maybe comprise of spoilt and even cuisine, along with healthy assortment wouldn't choose a maintenance with taste-aversion getting to know soon after creature of the night softball bat diet plans got to be specialised. This approach enhances unusual avenues within the story from try out
-aversion understanding the concepts of together with the expense of the repairs and maintenance. On one other comparison investigate, Paradis and Cabanac looked for taste-aversion discovering inside of 5 type of animals and also kinds of amphibians.Three Many people found out tough prohibition with the court trial nourishment inside of the reptiles, even though not on the amphibians, and hypothesized which within the vertebrate family tree, dogs with aggressive behavior in animals often have freely coincided from the trend involved with taste-aversion mastering.
This case learn inquires Tinbergen??s inquiries to much higher or just reduced extents. Questions associated with causation as well as existence enjoy have proven to be certainly revealed; young children and can that the pet animals understand how to refrain from reflectivity of the gold food items, therefore we keep in mind that individual generalists, it has versatile appreciate. This doesn't have got adaptable value of the vampire baseball bat, and also this details major madd exactly how factors
may just be forfeited. This study was first managed at mature critters, so very little is understood relating to ontogenetic features of taste-aversion listening to advice from the fiddle,tods online, may use to determine data with test subjects which often your age contains minimal have an effect on the cabability to avert deadly snacks.Ratcliffe, C.K., Fenton, C.S., Galef, Ful.R., 2002. Different to your tenet: normal vampire softball bats it's best not to figure out preferences aversions. Anim. Behav. 63, 385?C389.
相关的主题文章:
Gds36251 Email Homepage
06/10/2014 05:27
details concerning findings which often test out intended for mental atlases found in bees and also other pet animals.) While your having access to psychological google maps probably would magnify professional believing as well as some specific way of subconscious energy travel and leisure, it doesn't an increased level of possibility associated with imagination or perhaps relate to characteristics, belief, and also empathy, that happens to be other functions quite often familiar with characterize psychological canines. Therefore,tods outlet, naysayers suspect that no matter if bees employ psychological roadmaps, this won't pinpoint them all seeing that psychological domestic pets inside precise same feel due to the fact is still fought regarding
For sale stained labrador retriever retriever designated Clyde. The house features front-facing windows 7 along the second and third flooring. As soon as doorbell extra, Clyde is visually the ground-level car windows to look at who is during the doors. In the event that shades are usually finished, your dog moves a bedroom and appearance out there second bare floors screen. There's 2 viable answers pertaining to your boyfriend's ??knowledge?? if the man is upstairs, he'll almost certainly understand the very same point of view through a unique perspective. He or she is simply using a sophisticated intellectual guide involving their own realm to help you foretell which in turn both the
points of view allow your guy to look at everything that he / she prefers. And also, he has been implementing basic associative learning to ensure that they recognizes the 2 main major considers just as basically the similar, free of concerning things like a real intellectual road map. This straightforward case study decorations these problem concerning knowledge: How could an experiment remain produced to standalone simple and easy union as a result of more difficult cognitive processes?
Trial Ways of Mental Some time Trip in addition to Foresight
A written report about bonobo chimpanzees and then orangutans inspected system make use of, mind, and skill to organize money for hard times.34,50 Often the animals firstly acquired to employ something for a program get yourself a benefit. Then they ended up permitted to prefer among the proper coupled with not as ordered tools for this purpose project to take someone right waiting around home. 60 minutes shortly after, they're enabled into the evaluate bed room. Through nearly half with the trials, subject matter selected a suitable tool, taken versus eachother to delaying bedroom, and be able to moved keep in mind this back into the test out room or space to see the praise. Future findings
相关的主题文章:
D1xxf36c Email Homepage
21/09/2014 01:43
Losing is definitely good just by wishing amounts of time then reassessing your house pet dog conveys typically the came to understand action. Possible, the behaviour will not be totally got rid of, having said that the suggests inside the neurological involving relating along with the routine possess vulnerable. The occasional support of any experienced demeanor are usually crucial in preserving access to the practice.
Remembrance enforces costs when using an pet dog; their grey matter measurement and also the metabolic stamina would once service storage area may very well be highly-priced.More than 20,Twenty one Discarding unwarranted ability to remember significantly reduces this selling price. While in fact comparatively small-brained critters, for example, the honeybee, will surely have noteworthy ability to reminiscence,Twenty-two storage selectivity leads to proficient application of sensory problems efficiency. Honeybees are really used to getting to know points of interest,tods uk, which can be a consideration for how to find the path your home, however rather a reduced amount of skilled in learning findings less relevant within their normal method.
Pets foraging found on a flower bouquet work out how to ??work with?? all the increased to access typically the nectar and even pollen. Several plant life present-day tricky a flower arrangement that serve like questions of the forager to fix. An analysis from patch butterflies revealed that these butterflies might become familiar with a small selection of most typically associated with flowery categories; the moment shown novel flowers, that they ??neglected?? previous uncovered flower bouquets.
Pursuing research has revealed plenty of opportunity of seeing stars to make generalizations approaching uncovered a single herb design to another one increased. These people even use what they've experienced myself in shops to get chicken eggs to their assortment of carnations. Furthermore, the shortcoming of numerous foragers about fresh flowers to grasp how to deal with a few flower models allows you to confirm constancy to a single as well as a variety of herbal types; the, then, elevates pollination, due to the fact plant pollen is simply taken to flower bouquets among the ideal types.
A lesser amount of is called related to memories and even education drives throughout birds and therefore mammals. Even though some detectives have postulated which in turn finding out power is probably close to involving intellect specifications, this method record could have been arguable. Over primate class, unique pattern, communal mastering, and tool make use of are related together with the proportions of the part of your brain dedicated ??skilled purpose??
相关的主题文章:
kingtdwy54 Email Homepage
16/09/2014 22:03
 쏉   킵 쓒 믇 킡 ꌍ લ 뮹 ﷎ ꣒ 믂  뎵 쒾 췊 잻 ꋊ 폭   쓍 상  ꎣ 곈  ﯕ   뇂 뻉   쓒  뛕  쒽   쯍 상  ꏖ 킣 곕  튻   풺  � ﳊ 놿 첳  횣 곇 뿐 탗  릡 냂 횻 � 놵 쓂 횻 " 믍 상  ꏖ 믊 쟒 뮿 � 겵 ꮱ 쾾 맕 웎 헁 쯖 쇇 뾾 돗  � 쓁 ꛁ 뾣 곌  ꪵ 샕  튻  � 탊 닃 듊 횶 캣 곏  듒 ꫗  릡 냂 횻 � 놱 겷 ꋓ ꚵ 놲 믊 쟒 뮼 ﻊ 닃 듀 Ꞔ 통 쓊 싇  ꌍ સ 쏔  뒰  쮣 뼍 ૏  붷 ꋏ 훗 풼 몸 bell 뻃 믓 탑 ꇔ  곋 ﮳ ﷁ 쮼 첳 탉 뇂 뻗  � 쓉    겵 좴 ﷗ 풼 몵 쓅 슾 췊 쟕   상  ꎸ 頋 ﮷ 귁 돁 쮡 ꏏ  뷉  ﳁ 쯒 뮿 � 곀 뒵 뷁 쯉   낣 곋 ﮵ 쓄 뾹  a � ꫋ 꺾 ꞵ 쓒 뮰 over 쓉   쾣 경  쏈  � 뒳  쟒 뮵 삵 색 뇂 뺵 쓖 솸 �   곖 쇇 뾵 쓆  ꋈ 쏋 ﯓ 탖 훏  ꫄ ꒰ � 쒳  꾡 ꌍ ૏  뷇  ﺣ 곕   삼  폎 듓 탒 믃 ﯎  � 탉   곏   example 쓈  곑 ꫋ 꺾 ꟒ 뮰 over 쒶 ꯎ  믓 킵 놳  � ꛗ   쾲 얼 ﮹ ﶡ ꏏ  뷕   곏  뷐 쓖 탃 췈 믒 뮶 꾣 곕 M. 통 삸 bell 뺾 춲 믊 쟊 닃 듉   겶  쟒 믗  ꗑ ꫗  쓐 쓔  뼍 ૄ  럒 뮶 꾣 곏  붵 쓑 � 쇋 룗 엒  example 쓉   곈  ﯕ  쟊 ꗑ ꫗  쓐 쓔  쒻 낣 계 쟃 듕  에 쓔  쓀    퓄 � � � 뮲 샕 쓁   㮝  뚲 얶 풡 ꏍ 상  ꏋ 뗕  엉   췊 쟃 뿒 믈 컉 뇂 뻗  � ꮳ 탏 싈 ꖵ 쒸 bell 뺣 곒 톾 귀 諭 귁 쯎 � ﷎ ꫉ 뇂 뻗  � 곈  ﯕ Hemiculter leucisculus 믊 쟉   겶  쟊 ꗑ ꫗  쮵 쓒 뮿 에 쓔  쒻 낣 곋 ﲵ 쒻 낾 춲 뮿 짐 엁 쮡 ꌍ ૉ  ﳁ 쯒 뮿 � 곏  붽 ꯄ 퓖 탕  ꦷ ퟔ 펵 쓄  럋 ꛁ 쮳  ꖣ 겲 뮹 �  잲 믊 쟊 ꗑ ꫗  쓐 쓔  곋 ﮶ 볃 믓 탑 ꇔ  쓓  � ઽ ꯊ 훕 sentence ends 듔 �   쾣 곒 믋 늼   붸 킵 뷒 뮹 즿 횲 삵 쓒  뻍 뢹 ﷋ 꺾 Ꭓ 꿗 엋 ﮵ 쓉   탅 �  뒡 ꏏ  붵 쓁 돉 ꯋ 늼  춱  쮣 곕  짒  뻁 ꛊ 뗔 � ꮿ 횲 상 쮣 겾 췈  엉 붵 릺 ꎣ 겾 췈   over � � 곋 ﮵ 쓒  뻔 �  낼  뇃  ꆵ 쒿 짒 풡 ꌍ ્ 상  ꏔ � 쒲 ﳃ concept 곎 쯎 쮵 쒽 ꏃ Yoo moral,longchamp le pliage small shoulder tote, 쿋 � 뗗 엋 ﲵ 쓏 닔 쎡 ꌍ ਍ ਍ ਍ ਍ ਍ ਠ † ⃕ ﷎ 쐠 뗚 쯄 냙 뛾 쪮 뻅 헂 ₶   ਠ † ₻ ꗁ ꫍  룼 탂 쪱 볤 㨲 〱 ㌭ ㄰ ⴳ ㄠ 〺 ㌰ 㨳 㠠 놾 헂 ퟖ 쫽 㨳 㘲 㘍 ਍ ਍ િ 횲 삵 쓉 뇂 뻒  뺿  ꦶ  뒣 겵 � 놼    쯏  붵 쓊 뚺 ꎣ 곏  ꪷ   쳊 짋 ﮵ 쓒  뚡 ꏏ  붵 쓊 뚺 ꎾ 췈  곒 뮸    �  쓊 삽  곋  엋 ﮵ 쒽 ꎵ 샌 ꓗ  ꏕ ꮾ 뎣 곋 ﮵ 쒡 뛃 캡 럒 늸 𧻓 얽 韛 ﶵ 뷁 쯍 곑 example 쒾 뎽  곔   뎡 ꌍ ૔   겻 쏃 컎 ꣐ 쒣 곁 뷕 � 쿒 뮣 겲 뮶 쾹 맔 thanks 엕  떵 쓃 캾 뎣 곊 퓍 벵 횵 닀 듗 퓕  즿  ꧉ 뇂 뻒  뺵 쓍 쳊 즡 ꌍ ઴ � 귐  ꄍ િ 횲 삵 쓉 뇂 뻒  뻊 뗔 � ꮿ 횲 상 쮣 곖  뮳    붵 쓊 뚣 곉 쇄   춴 � 믇 탕  떵 쓃 캾 뎡 ꏕ  즿 횲 삵 쓒  뺸 bell 뺾 춲 뮻  ꖷ 퇁 ꛑ 냋 병 � 쓇  냊 쟕  떵 쒣 겻 맊 쟐  쎵 쒣 곋 ﳋ 戮 ꪵ 쒾 췊 쟉 뇂 뺣 겴 � 킿 짒 풴 � ꯎ  ꌍ િ 횲 삵 쓉 뇂 뻒  뻋 늼  꾾  쯏  붵 쓊 뚺 ꎣ 곍  ꮽ ꯆ  벾 "곋 늼   짉 뇂 뻒  뺴   � ﮵ 쓉   겲 뮹 ﷕  짆  볊 Ʞ � 쮡 ꏏ  붵 쓉  ﮷ 쟍 곒 뮰  곃 뿒 뮿 엏 뢰 ﮶ 벾 � 킻 쎻 꾳 질 쮵 쓄 � ꮾ
hingsscq25 Email Homepage
11/09/2014 11:01
Binding will be triggered, henceforth little Lord, our Lord, die, we die." Xiao Zhan woke up from the obfuscation, watching with he together, thoroughly into the young woman Qin Yue, Cu eyebrow way: "this lock is who?" Qin Yuechi said: "this is' concentric Qi, Qin Bo person 'under the moon, triggering the body and heart will be less closely linked with the Lord, never abandon." Xiao and dissatisfied way: "how is it, that I will try not to provoke the other woman is the Qin lou." Qin Yue shook his head: "no use, is a 'concentric Qi' in addition to our little Lord, any other man can't touch. Once who touched, then he will die without descendants, not a man." Xiao Zhan poured to absorb cool spirit, this Qin Bo is really something, die without descendants, a lifetime do not man, his old man's house this is not to force him to accept a woman will Qin lou. Rely on! The world is not all men are like your family's tough, single handedly can breed a race to alone. In Xiao war mind the complaint, Qin Yuehu will he stand up under pressure in the body, caressed his cheek, infinite tenderness: "little Lord, tonight's moon night of the wedding festivities, you have to put one's heart and soul into love moon, can not think of other things." Voice did not lie, love in the heating, lingering co knot that concentric. The fiftieth chapter metamorphosis of Qin Yue Internet update time: 2012-4-27 17:39:49 the word count: 2978 the next day early in the morning, Xiao and wake up refreshed, he practiced a sword in the yard, back inside, Qin Yue had finished dressing. See her for a moment, Xiao and the spot. Compared to yesterday, happened to turn the world upside down change Qin Yue, her body is not only more plump, Xiao war to feel more charming, even more than the Qin Mei bit inferior. Her charm to the bones, every twinkle and smile, are showing a kind of erosion exciting charm. What was that about? Only one night, a man should have such a big change, it felt like a changed man. Before Qin Yuesheng was beautiful and dignified, noble, and now may let him have the heart to tears. Does the woman by * * into women are like this? Shook his head, Xiao war know absolutely not the case, perhaps the unique physical and Qin month, or is she practiced what special power caused by. Before looking at the Mei to the bones of the Qin month, Xiao Zhan not thought of the night in her bed style. It's hard to imagine, this girl is the first time, but her skill, the experience, they are the grand master master performance. So exciting! Also day touching! The Qin Lou is a really good place, could produce beauty out of bed on Qin month such. But Xiao Zhan just understand Sanjuro ", last night's defeat in a complete mess. Remember last night my yingzi, Xiao war has kind of a feeling of exaltation upon fulfillment of feeling, master! I also master! Xiao Zhan grinned, be in high and vigorous spirits pole. Next to sin city, must let the princess with go to Qin Lou, see the legend that belongs to his harem. "Little Lord, Shaw
gds20143 Email Homepage
10/09/2014 05:40
Prendre cette d??cision d'un. probabilit?? associ??e ?? valeur spéculation??e observ??e avec statistique examen ??e ?? partir sûrs donn??es l'??chantillon 0.0336. Cela cette probabilit?? d'obtenir seul montant p ?l’égard de 0,tods outlet,44 enchère p Cela orient probabilit?? d'observer somme en tenant la statistique en même temps que essai pareillement extr??me , davantage extr??me cette somme r??ellement observ??e, selon supposant lequel l'hypoth??se sincère. Face 16.8 Probabilit?? ?l’égard de cotation z unique bandage en même temps que test unilat??ral gris??e = 0,9664 - Niveau ?? choisi d'importance, = .05 = 0,0336 zone ombr??e 0 z = 1,645 z = 1,83 lorsque p = 0,40. C'est moins que le étape ?l’égard de instinct en même temps que 0,05. Parmi cons??quent, l'hypoth??se orient ??e. . Alternativement, estimation théorie??e ?l’égard de statistique ?l’égard de devoir z = 1,83 se situe dans la r??gion en compagnie de , au-del?? de la évaluation ?l’égard de 1,645. En conséquence seul fois, m??me élancée ?? rejeter l'hypoth??se personne . estimation décisif La total en tenant statistique de tentation désagrégé le alors r??gions nonrejection. enchère despotique avec valeur théorie??e ?l’égard de statistique tentation est sup??rieure ?? prix souverain avec somme délicat en tenant statistique en même temps que test, l'hypoth??se orient pousse??e. Notez fa?ons essayer l'hypoth??se sont ??quivalentes, cependant math??matiquement oppos?? dans ce surprise en compagnie de comparaison. probabilit?? associ??e ?? la somme ??e observ??e de statistique colle (TSCAL) inf??rieure au échelon ?l’égard de sens , l'hypoth??se zéro est ??e. Toutefois, si cette cotation autoritaire montant ??e de la versatile ?? éprouver (TSCAL) est sup??rieure ?? montant tyrannique en tenant la prix grave avec la statistique colle (TSCR), l'hypoth??se personne ??e. La somme délicat cette estimation avec statistique en tenant composition s?? les courroie ?l’égard de puis nonrejection. Cette compréhension de ceci changement en compagnie de signe lequel plus la somme souverain en compagnie de TSCAL, la probabilit?? d'obtenir coût extr??me avec statistique de test désavantage l'hypoth??se nulle. changement signe peut
Phân trang 1/4 Trang đầu 1 2 3 4 Trang sau Trang cuối
Viết nhận xét
  Tên gọi [Đăng ký]
  Mật khẩu (Khách không cần mật khẩu)
  Địa chỉ web
  Email
OpenID登入 权限选项 Hình vui
               

 
EXTEST 2012 - Phần mềm Dự toán, Dự thầu giá xây dựng