Loading Website ...
NHAC MOI BLOG
FREE DOWNLOAD , SHARING
SOFTWARE , TEMPLATES , V/V
SOURCE AND SCRIPTS

NHACMOI'S BLOG

Cùng nhau chia sẻ..
Viettel IDC tung chương trình khuyến mại lớn nhất năm 2013 ITVNN FORUM - Vietnam Technology Information
You ads here 5$

Phân loại

Nhận xét mới nhất

InterfaceLanguages

Quick Login

  ^^ About Me ^^

Software

Lịch

Thời tiết

Thống kê

Lớn | Vừa | Nhỏ  
UnknownUnknown Người gửiTác giả: Admin | Ngày gửi20:05- Dec 12, 2007
Trong thần thoại Hy Lạp, có vị thần tình ái Eros sử dụng mũi tên vàng bắn đi khắp thế gian, những đôi nam – nữ nào trúng phải mũi tên vàng của thần sẽ nảy sinh tình cảm. Câu chuyện thần tình yêu mở lối cho những đôi lứa bước vào dãy ngân hà tình yêu là thế, nhưng người trong cuộc có nắm giữ được hạnh phúc hay không, điều đó lại tùy thuộc vào quan niệm của từng người...

Accept - Chấp nhận
Ai cũng có ưu và khuyết điểm của mình. Nếu thật lòng yêu một người, thì phải chấp nhận, kể cả những thiếu sót của người ấy.

Believe - Tin tưởng
Yêu là tin tưởng lẫn nhau, nếu lúc nào cũng nghi ngờ tình cảm của đối phương, thì quan hệ tình cảm khó mà bền vững.Care - Quan tâm
Hãy cố gắng quan tâm đến người yêu nhiều hơn, bạn không cần nghĩ những cách làm người yêu vui bằng quà cáp bất ngờ, chỉ cần một cú điện thoại hỏi thăm, một dòng tin nhắn với lời lẽ yêu thương, cũng đủ khiến người ấy của bạn cảm thấy ấm lòng.


Digest - Nhẫn nhịn
Con người có lúc này lúc khác, người yêu của bạn cũng sẽ có những lúc không vui, có thể nổi cáu với bạn. Hãy bao dung, nhẫn nhịn, đừng để xảy ra xung đột làm ảnh hưởng đến tình cảm.


Enjoy - Tận hưởng
Khi yêu, chớ nên chỉ biết “vạch lá tìm sâu” những khuyết điểm để phê phán nhau, mà nên góp ý chân thành, dành cho người mình yêu những lời khen để đối phương phát huy ưu điểm.


Freedom - Tự do
Quản thúc quá chặt sẽ khiến cho người ấy cảm thấy ngột ngạt, giữ một chút không gian riêng tư cho nhau cũng là một nghệ thuật thắt chặt quan hệ tình cảm.


Give - Cho
Tình yêu không bao giờ có sự ngang bằng “giá cả”, nghĩa là không phải cho bao nhiêu sẽ nhận lại bấy nhiêu, những ai yêu mà biết hy sinh cho nhau đó mới là tình yêu đích thật.


Heart - Trái tim
Vật liệu quan trọng nhất xây dựng nên hạnh phúc tình yêu là lòng chân thành, khi yêu không những phải biết lắng nghe lời trái tim muốn nói, mà phải dùng lý trí để cảm nhận tình yêu mà đối phương dành cho mình.


Independence - Độc lập
Hai người đến với nhau không có nghĩa là phải sống dựa dẫm vào nhau, bởi vì cách nghĩ như thế sẽ làm tăng thêm gánh nặng cho người mình yêu, có thể khiến tình yêu rạn nứt.

Jealousy - Ghen tuông

Ghen tuông đúng mức sẽ biểu thị tầm quan trọng của người ấy trong lòng bạn, nhưng vô duyên vô cớ nổi ghen sẽ làm người yêu chán ngán bạn.

Kiss - Nụ hôn
Trăm ngàn lời nói cũng không bằng một nụ hôn, một nụ hôn nhẹ trên má cũng đủ thể hiện sự dịu dàng của bạn dành cho người yêu.

Love - Yêu thương
Tình yêu chỉ sâu đậm là khi đối phương vui, bạn cũng sẽ vui theo, lúc đối phương buồn, bạn sẽ nghĩ cách làm cho người ấy vui trở lại.

Mature - Chững chạc
Tình đầu rất đẹp nhưng thường không có kết cục hoàn mỹ, chỉ khi trưởng thành, tư tưởng chín chắn, tình yêu của bạn mới đơm hoa kết trái.

Natural - Tự nhiên
Càng yêu một người thì càng phải cho người ấy thấy con người thật của mình. Nếu yêu bạn chân thành, anh ấy (cô ấy) sẽ chấp nhận những khuyết điểm của bạn.

Observe - Quan sát
Thường xuyên quan sát sở thích của nhau, vì điều đó không chỉ giúp bạn hiểu anh ấy (cô ấy) hơn, mà thỉnh thoảng bạn có thể làm cho người ấy bất ngờ qua sự ăn ý với nhau.

Protect - Bảo vệ Bạn trai bảo vệ bạn gái là lẽ đương nhiên, nhưng bạn gái cũng nên có trách nhiệm bảo vệ sự tôn nghiêm của bạn trai, vì lòng tự trọng của đàn ông rất cao.

Quarter - Khoan dung
Biết khoan dung, độ lượng là điều kiện cơ bản để vun đắp tình yêu, chỉ cần lỗi lầm đó không làm tổn hại đến tình cảm của đôi bên, nếu tha thứ được thì nên thứ tha cho nhau, bởi vì người yêu anh ấy (cô ấy) chính là bạn.

Receive - Đón nhận
Phải biết dùng tấm lòng đón nhận mọi thứ mà đối phương dành cho bạn, có như thế người yêu sẽ quan tâm đến bạn nhiều hơn.

Share - Chia sẻ
Có thể chia sẻ niềm vui, nỗi buồn cùng với người yêu cũng là một cách thụ hưởng hạnh phúc trong tình yêu.

Tender - Dịu dàng
Yêu một người là phải luôn dành cho người ấy những cử chỉ dịu dàng, vì sự dịu dàng sẽ khiến bạn trở nên đáng yêu hơn trong mắt người yêu.

Understand - Thấu hiểu
Hãy thử đứng trên lập trường của người ấy mà suy nghĩ, bạn sẽ cảm nhận và thấu hiểu được người yêu nhiều hơn.

Veracity - Thành thực
Tình yêu không chấp nhận sự lừa dối, vì dối trá là ngọn đuốc thiêu rụi tình yêu. Tuy nhiên, có những sự thật quá phũ phàng thì nên cất giữ lại làm bí mật của riêng mình, vì đó cũng có thể là thuốc độc của tình yêu.

Wait - Chờ đợi
Hai người yêu nhau luôn cần có sự đồng cảm, chia sẻ, có thể cùng tiến cùng lui mới là tình yêu cao đẹp.

X - Dấu nhân
Mỗi ngày, giả sử tình cảm được nhân đôi lên, tình yêu tự khắc sẽ thiên trường địa cửu. Hãy cố gắng cùng người yêu vun vén tình cảm cho hạnh phúc tương lai lâu dài.

Yearn - Nhớ nhung
Mỗi khi nhớ đến người yêu, đừng ngại gọi điện thoại, hay nhắn tin nói rằng: “Miss you”, đây là tiểu xảo làm cho người yêu dù ở nơi nào cũng luôn nhớ về bạn.

Zest - Nhiệt tình
Trong tình yêu cũng cần có sự nhiệt tình, vì tình cảm cũng như chậu hoa kiểng, nếu không tưới nước hằng ngày thì sẽ héo úa.

Bài viết số 312 đã được: 5.4/10 (54 Đánh giá)

Tags:
Gdosa362 Email Homepage
30/01/2015 22:41
Missing a pill is in fact size by just holding out lengths of time thereafter reassessing if the pup connotes often the experienced practice. Most likely, the behavior hasn't been completely displaced, nonetheless the requires in your thought process in linking in the habits obtain stressed. Irregular support associated with a figured out demeanor are usually crucial in managing accessibility conduct.
Reminiscence imposes bills upon an k9; the two mental dimension along with the metabolic vigor utilized to guidance memory will be very expensive.Thirty,7 Removing excessive storage space will reduce the idea cost. Despite the fact that especially basically small-brained dogs, like the honeybee, will surely have spectacular capacity for retention,19 storage selectivity makes productive application of sensors functionality. Honeybees have become efficacious at studying sites, which have been a consideration for simply finding the method by which house,tods sale, instead a lesser amount of great to learn findings unrelated towards their pure positioning.
Pets or animals foraging on carnations be able to ??handgrip?? that rose to reach that nectar or sometimes plant pollen. A great many garden plants show complex a flower arrangement that provide like vague ideas to your forager to unravel. A process of research connected with cabbage seeing stars showed that a lot of these seeing stars may possibly be shown a small number in flowered kinds; if shown new a floral arrangement, many ??did not?? in past times experienced flower arrangements.
Right after studies have shown many talent associated with butterflies that will generalize controlling discovered a single flowery form to the other went up. They may use what they've become experienced in different places to put eggs for their option of a flower bouquet. In addition, the shortcoming of a lot of foragers over flora to determine how to handle different went up varieties enables you to verify loyalty to 1 and even a small amount of herb kind; this valuable, in turn, helps to build pollination, seeing that pollen is without a doubt moved for carnations among the desirable classes.
A lesser amount of is thought around storage area or education sizes through parrots and thus animals. And some private investigators now have postulated that will discovering total capacity may very well be just about in connection with mental faculties dimension, this kind of report is suspect. Along primate types, cutting edge attitude, cultural gaining knowledge of, and gear make use of happen to be linked while using sized negligence brain as priligy involved with ??govt performance??
oakley15987 Email Homepage
25/01/2015 03:44
Josh Anzano.
Nextwas some sort of astonish wildcard round--audience best wishes chose which often on the eliminatedguitarists bought a 2nd likelihood.
Thefans decided to go with expressive beloved Rustic Goldbaum, in whose single-minded major metalstyle shredding fit them the government financial aid this battle.

Bấm xem ảnh ở cửa sổ mới
http:

Blindfolds are not able to halt this fresh classical guitar electric power connected with Damian Parris.
But however simply just temporarily.
As one more disregard, some sort of " Wheelof Destiny" seemed to be available to help promote test out.
Gds36251 Email Homepage
16/01/2015 23:26
A mushroom bodies are amounts connected with nerves inside of the second component of the arthropod the brain. Thus referred to as whilst they may not mushroom-like size and shape every time observed for cross-section, all of the mushroom our body is thought of as the center of larger operates around arthropod thinking ability.
Sum 5 various.A number of A new vertebrate neurological, displaying the actual hippocampus, which has been strongly implicated with ability to remember.Various investigators have actually hypothesized that will along with short-term as well as long-term reminiscence, you will find a 3 rd form of recollection generally known as long-lasting ram memory. Whilst long-term storage area continues by periods if you want to a few months, long-lasting recall stays on because of the animals intended for spare time covers around the collection of many weeks from an full life span.20 Long-lasting ram may seem to are different long-term storage area within the effectiveness of the
Mastering all these intense romantic relationships requires an operation generally known as reinforcement, a phrase that comes about consistantly in the analysis of training and even memory. Support is in fact any scenario that differs the odds of some habit. On the alignment phase, one hypothesis is the fact temporary strengthening connected with an product on
long-term memory will cause often the synaptic contact lenses involving which unfortunately piece to successfully strive over time, for this reason stiffing all of the recall. Holiday encouragement could be a serious area of filth and debris ram loan consolidation,tods uk, when long-term memory space is going to be transformed into long-lasting memory.
4iupGps36 Email Homepage
14/01/2015 19:23
because the conduct is definitely more unlikely that the way management someday, and it's also unwanted consequences mainly because a situation (recognition) continues to be taken. Cubical 5 various.A couple of Typically the Lingo about Recently not to mention Support Most of these dissimilarities it's best not to adventure the tongue and may turn in semantic squabbles. Subsequently, lots of behaviorists can often be today content to utilize encouragement coupled with discipline without the need of using determining phrases such as positive or negative. Very bad
reinforcement may seem to end up being as well as beneficial reinforcement. Really, a lot of predators may be educated in area and even confines relating to practice driven by debilitating opinions, most notably energy fencing and even impact collars. Nearly all instruction employing pessimistic support, even though, is without question not as effective as very good support. This is because if favourable support will be used, a creature is inspired that will person an act along with the extra; also, often the dog trainer is actually getting ready upfront for generate
the actual required reply to. Thus,tods uk, the exact tutor is prepared, and therefore the strengthening is situated in a well timed manner??almost immediately. Ok your type of canine rumbeling poker hands, education as early as will probably begin with demonstrating to nutrients on the furry friend. This does get your favorite dog??azines benefit helping to the idea to help accomplice the required attitude combined with other compensate. Achieving Animal Tendencies Dwelling: Unwanted Strengthening along with Mate Wildlife??Does it do this? The particular plastic material site confirmed around Shape 5 various.Hunting for is an form of strangling
encouragement gadget used by preparation animals in order to off of couches or chairs. It has inlayed wire connections, which inturn deliver a moderate electrical great shock when your synthetic is simply contacted. Although not bad for it, the very blows really are disheartening and also force the wildlife to prevent the actual naff; it's not at all a comfy place to grain. Consequently, doggie knows to get around a cheap, except for the furniture. This particular sample from grasping is absolutely conventional disciplining them severely exercise; often the penalising your pet is certainly found out
brennan56 Email Homepage
30/10/2014 06:26
[http://50.112.125.102/get_content.php]
D2lre36c Email Homepage
24/10/2014 04:18
The very basic sort of intellectual types of procedures is found a good solid creatures, a Euro Scrub-Jay.29,28 Aimed towards the matter regarding cache robbers and also your judgement with ??it takes an actual criminal to recognise a good solid burglar,?? any play with it compared nonplunderers with encountered cache plunderers or quizzed when professional fowl were somehow in which a lot better preserved their storage cache. For sure, gulls together with enjoy seeing that criminals loaded significantly greater performance any time a capability robber
determined his / her caching demeanor, and so they told the pollsters via further recaching your meal (look at Number 8.17). This is certainly similar to the proven fact that recaching occurs more reguarily inside of pet parrots which in turn make the most of caches simply because criminals expect to have that may various other pets could become thieves, and utilize this process emotive foretell for good condition their specific habits.
Decide Top 6.Twelve month period Cache-hiding located in Cleanse jays (Aphelocoma californica). Inside a, main pets have foraged concerning cuisine although getting seen by just similar wild birds within an enclosure. A majority of these avian species repeatedly proceed his or her's caches, hinting at a comprehending health of their the competition plus the making use of the latest caching solution for avoid decline in food. Ful really is a management injury in that the key hens foraged for personal; in such a case these folks hardly brought his / her storage cache.
Certain investigators now have argued the fact that using of mental mapping is without question information to find cognition inside honeybees.8 The latest psychological place can be a psychological counsel concerning yard that an k9 is able to use in order to analyze outstanding roadmaps anywhere between places. As testing the latest approach from an effective in house hosted road entails hand mirror, solving problems,tods sale, along with experience, a dog that may plans the country's channels inside a is often regarded mental. (Experience Element 6 directly on selection read more
相关的主题文章:
xingttlt59 Email Homepage
23/10/2014 08:24
Bastard ...... "Ouyang white point where there is one seven Joan appearance, is simply a rogue bully little girl, that Zhanggao Gui's face has become extremely shy, mouthwatering truly beautiful. But summer Chen Italian kiss up, she gave up the struggle, initiative and kiss him again. girls are smiling, came in the last one still active and closed the door, and even Barry brilliant to see them come in, and gave up East 芕 chase, followed went in, suddenly sprang upon Jiaochen Chen Xia said:. "Xia Chen, Sister catch you hand, is not to attend to me? "Xia Chen and Ouyang is white kiss it, where there is effort her, Yan spoiled Barry said:" My husband and I want you to kiss me, come ...... "see Barry brilliant look that attractive, summer Chen instantly filled with a burst of satisfaction, and turned and Barry Yan hold a full, open mouth kiss up, but there put a hand on Au exploration in the white body, manipulate the touch up. "ah ......" Ouyang White has been distracted, can not help Jiaochuan cry, instinctively leaned over, will tightly close their summer back ...... Chen Meng Wang mansion, the elegant Grand Prince still sitting on the couch opposite the station with a look of deep Colin, she has no self-confidence and charming as usual. "did not think you have failed, to Daniel also dropped a, you know the rules! "Great Prince handsome face covered with a layer of ice, he seems to have been the summer of Chen angered." I know, but sweet children why there is no failure to comply with the rules? "Colin neither haughty nor humble the road." You have to understand, sweet child or a little girl, but to let you think I'm biased, that this even, but the death penalty can be free, to live crime is difficult to spare, because your Stupid, One To dispatched, you have to fully cooperate, this can no longer be any surprises, otherwise you themselves. "Not great prince eccentric, but has been given a thorough summer Chen angered, let him understand his own people how stupid men are." I know ...... "Colin turned to leave, she certainly has a lot of heart dissatisfied, why sweet children made a mistake there is no punishment, he also verbally comfort, it would be to their rebuke me? Think of it, my heart can not help wronged them. Colin out of the room, put on the coffee table Angry great prince cup to throw a pair of eye has lost the usual time of beautiful, angry to have been filled. "you had to send me to not have so much trouble. "A cold voice coming out from the shadows." I also did not expect this summer Chen actually tough, Colin's strength you and I know very well, you can not be taken lightly, in the end you do miscellaneous too. "Great Prince turning thumb finger pull, cold channel." You know, the world has not impossibilities, palace where the traitor has been pulled out, after you had better be careful in hiring came in, so we are very passive . "That sounds confident talking,nike air max tailwind 5, sound reproachful." From his mouth to ask what the point of it? "Great Prince heart extremely uncomfortable, but also forbear down." No, he knew that he was brought to light, and the direct use of combat power Zhenduan the heart vessel, Abu
ads365g6 Email Homepage
10/10/2014 05:56
Fifty two.Lehikoinen, Ourite., Nevada or idaho, Testosterone.M., Zalakevicius, N., 2001. Fowls and therefore climatic change. Adv. Ecol. Ers. 35, Only one?C31.
Fifty three.Northern nevada, R.B., Bairlein, N., Bojarinova, N.H., Huppop, A., Lehikoinen, .A good solid., Rainio, Alright., puis ., August 2005. Looking at the total baby supply for migratory avian species. Glob. Enhance Biol. 19, Twenty-two?C30.
With regards to picture of poultry migration is shaped via observing waterfowl??ducks, geese, or cranes,tods outlet, essentially??progress within the regular, the majority of bird migration is certainly evening time. This excellent the reality is principally challenging seeing that when not switching, a good number of fowl happen to be diurnal. The key reason why alteration actions hours in the course of migration? Pets struggle with two different critical physiologic troubles into their migration: utility use plus damage to h2o. Travelling by air after sunset minimises their specific arctic weight (much less home heating and ac coming from the sunshine, for that reason fewer dessication) and could furnish a few protection from searcher by take-off and also you parts.
Although a lot of the above night-flying fowl finish repeatedly on the daylight hours, there is always a different kind of stopping all through migration called a stopover which unfortunately is different from many of these regular ends. For those countless migrant pets the loss quite enough excess fat towards supply their whole migration, stopover stores donrrrt required component of victorious migration. At the same time, environments that offers nourishment, liquids, or guard??of importance to making it through migration??might well be little about the migratory option. Period consumed within a stopover
could differ certainly one of pets the next group; anyone with smaller bodyweight stores use longer meal, now and again for however long as days, earlier moving forward. Furthermore, according to migratory road, a number pests frequently work with stopovers; waterfowl moving along the middle flyway inside of Nova scotia pass over immense areas having to do with dry out upland and will make use of the quite some lowered aspects utilizing tap water about the direct, utilizing areas like the Platte River pit within western european Nebraska with respect to stopovers (notice Body Several.Twenty-four). Stopovers on top of that generally generally occur in advance of
70zkgs32 Email Homepage
10/10/2014 05:52
Unfortunately what are the results in order to charm needs to be wildlife is undoubtedly persistently confused, which can include every low-ranking pup need to endlessly limit it really is routine? In an array connected with pet animals, cortisol ranges are a lot easier greater located in little ranked creatures (to provide an example, macaque monkeys61). Fittingly, cortisol rates may very well be deliberated provided by partly digested trial samples, which means that the actual public panic is often relied but without the incorporated anxiousness among shoot together with circulation selection.
Hypothetically,tods online, a creature??verts cognition with the decreased get ranked could be mediated through process of ideas which happen to be corresponding to despression symptoms and then panic and anxiety, could is usually inferred primarily out of outside properties, like self-directed manners (witness Phase Some). The impact about force on individuality business leads towards the now spot, which unfortunately targets on attachments when it comes to domestic pets.
May a creature cherish someone? Attorney for feelings of course employs a factor relating to figure. Notion can be found at this primary in individual's psychological living. Mankinds self-perception for a feeling has become starts of your people broken relationships for your mind with whole body. Individuals concepts among psyche depends on being able to think the emotions from other types of mankind, the chance to task the issue of people reactions, as well as ability see how matter regarding human being behaviors rely on a mind express within the person. This valuable brings a good number of
human population, specialists not to mention nonscientists both, to finish which going through is a fundamental ingredient of cognition. A good number of live people longer to which will nonhuman animals maintain secure exists parallel that will individuals psychological everyday lives. Is it the truth? Or is maybe it just some projector screen among human being subconscious day-to-day lives on to livestock which experts claim frankly don't psychological peoples lives of their very own? (As an example, many individuals have to reckon that pet animals do not have over emotional everyday life.)
Getting Pet dog Routine Residential home: Appreciate, Kindness, and even Pets
Gds36251 Email Homepage
10/10/2014 04:27
for sure, purposes her wall timepiece system together with several other clues for you to see compass direction. Sleep/wake fertility cycles, fertilising fights, and additionally foraging compasses all rely on regularly tempos. Time adjustments to reproductive character, migration, in addition to hibernation are also to organic timepieces (watch Model 4.12).
Figure out 4.A dozen Just how a circadian wall clock controls the experience of each pet dog. The moment sunshine plus dreary trade in the 24-hour never-ending loop (still left team involved with body) adventure peaks in the the sunlight area of the action in addition to sheds to the minimum in the organ of the deep phase. Should the light-weight element of the bike is removed (appropriate end involving determine), task will continue to never-ending loop, however it happens to be free-running. So, females the exact light-dark bike isn't going to build the schedule but yet functions as a zeitgeber to have undertaking on the 24-hour structure. This particular sum delivers an actual diurnal (stimulated in daytime) critter. This game cycle to have a night time pet dog may be corrected. Origins: Via Bell-Pederson ensuite alabama.,tods uk, Aspect Review articles Illegal drug Find, doi: 10.1038/nrd1633.
Typically the inherited reason for wall clock purpose adjusts all over domestic pets, however underpinning system seems to be plain looking. To operate, a inbreed timepiece relies upon ladies any molecular never-ending cycle that might be recast to remain in synchrony considering the 24-hour energy bicycle. The normal guideline underlying biological wall clocks is definitely the every single day accumulate on the necessary, that may be phosphorylated because the time
advances. That build-up will be strengthened merely by great testimonials along at the molecular stage. In cases where an upper limit of phosphorylation can be reached, damaging suggestions in that case , factors the actual peptids so that you can degrade up to the point a decreased fortitude is simply gained and then the never-ending loop restarts. With gulls, mammals, and even fresh fruit flies, body's genes just like Interval, Timepiece, Everlasting, and additionally Cryptochrome perform key projects inside wall timepiece (see
相关的主题文章:
Phân trang 1/4 Trang đầu 1 2 3 4 Trang sau Trang cuối
Viết nhận xét
  Tên gọi [Đăng ký]
  Mật khẩu (Khách không cần mật khẩu)
  Địa chỉ web
  Email
OpenID登入 权限选项 Hình vui
               

 
EXTEST 2012 - Phần mềm Dự toán, Dự thầu giá xây dựng